Even voorstellen

Mijn naam is Gabriëlle Engwerda en ik werk als verloskundige bij verloskundig centrum PUUR Vroedvrouwen in Arnhem-Zuid. Verloskundige zijn is mijn passie en ik kan me geen mooier beroep voorstellen dan dit. Dat ik deelgenoot mag zijn van één van de meest bijzondere periodes in een mensenleven zie ik als een voorrecht. Het begeleiden van zwangeren en hun partner, het aanwezig mogen zijn bij het ter wereld komen van nieuw leven en het ondersteunen van de pasgeboren gezinnen. Ik hou van alle facetten van het vak.

Naast mijn werk als verloskundige, is beweging een belangrijk onderdeel van mijn leven. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en ben ik regelmatig op mijn racefiets te vinden. Bewegen in de buitenlucht geeft mij een gevoel van kracht en vrijheid. Mijn hart gaat sneller kloppen van het toewerken naar (en behalen van) een sportieve uitdaging en ik stel dan ook regelmatig nieuwe sportdoelen voor mezelf. Om dit te kunnen bewerkstelligen, probeer ik zo goed mogelijk voor mijn lichaam te zorgen door gezond te eten en voldoende te ontspannen.

Aangezien leefstijl altijd al mijn interesse heeft gehad en daarnaast een ontzettend belangrijk onderdeel van de verloskunde is, heb ik besloten om me hier verder in te verdiepen. Met veel plezier en succes heb ik de opleiding tot leefstijlcoach afgerond en heb ik mijn eigen leefstijlspreekuur opgericht. Op deze manier heb ik voldoende tijd en aandacht om vrouwen tijdens de zwangerschap en de periode daarna te begeleiden naar een gezond(er) leven.

Stap voor stap naar gezond moederschap!